ΚΑΡΠΑΘΟΣ αεροπορικώς

ΚΑΡΠΑΘΟΣ

Όλυμπος | Σαρία | Μακρύς Γιαλός

Ένα νησί αυθεντικό, με άγρια, παρθένα ομορφιά, εναλλαγές τοπίων, ανοιχτό και φιλόξενο. Βραχώδεις βουνοκορφές που φτάνουν τα 1200 μ. και πευκοδάση που χαϊδεύουν τις ακρογιαλιές. Άγρια τοπία αλλά και πανέμορφοι οικισμοί. Τα Πηγάδια είναι η πρωτεύουσα του νησιού, κι έχουν έντονο αιγαιοπελαγίτικο άρωμα.

Η πρωτεύουσα ενός νησιού πάντα είναι το σημείο αναφοράς, αλλά τα χωριά του είναι αυτά που δείχνουν τον ολοκληρωμένο του χαρακτήρα, διατηρούν την αυθεντικότητα και την αγνότητα του τόπου. Αν υπάρχει ένα χωριό που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αυτό είναι η Όλυμπος. Χτισμένη πάνω στο βουνό παρέμεινε απομονωμένη, με αποτέλεσμα να αναπτύξει ξεχωριστή και πολύ ιδιαίτερη παράδοση. Στο ανατολικό τμήμα μεγάλες, πευκόφυτες παραλίες, όπως η Αχάτα με το γαλαζοπράσινο νερό και τα ψιλά βότσαλα αλλά και την πολυφωτογραφημένη Κυρά Παναγιά. Στα νότια συναντάμε την άψογα οργανωμένη παραλία, ιδανική για οικογένειες, Αμμοοπή. Αν προτιμάτε πιο απομακρυσμένες, υπάρχει ο Διακόφτης, το Αράκι, η Μιχαλιού Κήπος και οι διάσημες αμμουδιές του όρμου Λευκού. Για τους πιο αθλητικούς, υπάρχει ο Μακρύς Γιαλός, ένας παράδεισος για σερφ, αλλά και ο ιδανικός για kitesurfing Αγριλαοπόταμος.

Με Ενδιαφέρει

  • 5ήμερη εκδρομή: Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα από 11/07 έως 05/09
  • 6ήμερη εκδρομή: Αναχωρήσεις κάθε Τετάρτη από 13/07 έως 07/09

Το Voya Travel σας προτείνει:

  • Εκδρομή με καραβάκι σε θαλάσσιες σπηλιές και στο ακατοίκητο νησί Σαρία.
  • Σερφ στην παραλία Μακρύς Γιαλός.
  • Συγκλονιστική θέα από του ανεμόμυλους κατά την διάρκεια πεζοπορίας.
  • Δοκιμή παραδοσιακής πίτας στον ξυλόφουρνο.
  • Πεζοπορία στο οργανωμένο δίκτυο 50 σηματοδοτημένων μονοπατιών που διασχίζουν τα ορεινά χωριά και άλλα τμήματα του νησιού. Από την Όλυμπο υπάρχουν μονοπάτια που κατεβαίνουν στις παραλίες Φορόκλι ή Διαφάνι (στα 5χλμ. και οι δύο), ενώ στη διαδρομή προς Διαφάνι περνάμε από ανεμόμυλους με συγκλονιστική θέα.
  • Η σπεσιαλιτέ του τόπου είναι οι μακαρούνες -φτιάχνονται από αλεύρι και νερό- και τις σερβίρουν κυρίως με σάλτσα από κρεμμύδια και τριμμένο αρμοτύρι- τοπικό σκληρό τυρί.

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο εδώ.

Περιλαμβάνεται μία χειραποσκευή 8 κιλών κατ’ άτομο και μια αποσκευή 23 κιλών ανά 2 άτομα.

Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρόμιων 35€ κατ’ άτομο.

ΤΥΠΟΙ ΤΙΜΩΝ 

Η non-refundable ή αλλιώς μη επιστρέψιμη τιμή, σας εξασφαλίζει μια super έκπτωση, το συνολικό ποσό της εκδρομής εξοφλείται με την κράτησή σας και δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ( Εξαιρείται η περίπτωση ακύρωσης λόγω πιστοποιημένης νόσησης Covid 19, καθώς έχουμε φροντίσει για αυτό ασφαλίζοντάς σας με ταξιδιωτική ασφάλιση και με καλύψεις έναντι του Covid-19 ).

Ο δεύτερος τύπος τιμής – η κανονική τιμή, βασίζεται στους γενικούς όρους συμμετοχής.

από 399

5 ή 6 ημέρες

Με Ενδιαφέρει

Cookies Χρησιμοποιούμε μόνο αναγκαία cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.