ΚΕΡΚΥΡΑ

Αχίλλειο | Μον Ρεπό | Παλαιοκαστρίτσα | Ποντικονήσι

  • Αναχώρηση 26/10

1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΝΟΝΙ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ (360χλμ)

Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στο λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το όμορφο νησί της Κέρκυρας. Άφιξη στο Νησί των Φαιάκων και ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα επίσκεψη στο φημισμένο Κανόνι. Εδώ θα θαυμάσουμε το εκκλησάκι της Παναγίας των Βλαχερνών και το ξακουστό Ποντικονήσι. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΚΕΡΚΥΡΑ (περιήγηση πόλης)

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας όπου θα επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα – Πολιούχου της Κέρκυρας, το Παλιό και το Νέο Φρούριο και την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, την πλατεία Σπιανάδα, με τον περίφημο πεζόδρομο ‘Λιστόν’. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βράδυ βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (385χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα. Το παραλιακό χωριό βρίσκεται Βορειοδυτικά της πόλης και νότια του Βυζαντινού Κάστρου του Αγγελοκάστρου. Μελετητές ισχυρίζονται πως εδώ ήταν η πρωτεύουσα των Φαιάκων, όπου η Ναυσικά βρήκε τον Οδυσσέα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Παλαιοκαστρίτσας που βρίσκεται στους υπερυψωμένους κήπους στην άκρη του ακρωτηρίου. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Κέρκυρας και αναχώρηση για το λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Στάση για καφέ στα Γιάννενα και άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Τιμή συμμετοχής :

Hotel
HELLINIS 3*
Κανόνι

159€
με πρωινό

Επιβάρυνση μονόκλινου +55€

-Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας.
-Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα.
-Συνοδό του γραφείου µας.
-Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.
-Πρωινό.
-Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα.
-Φ.Π.Α.

Ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων. Φόρος διανυκτέρευσης.

από 159

4 ημέρες

Με Ενδιαφέρει

Cookies Χρησιμοποιούμε μόνο αναγκαία cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.