Λισσαβώνα

Λισσαβώνα , ΣΙΝΤΡΑ, ΚΑΣΚΑΪΣ, ΕΣΤΟΡΙΛ

Λισσαβώνα , ΣΙΝΤΡΑ, ΚΑΣΚΑΪΣ, ΕΣΤΟΡΙΛ

Με Ενδιαφέρει

ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN
Α3 722 ATH LIS 21:20 23:45
Α3 723 LIS ATH 0:35 6:30

1η μέρα ΑΘΗΝΑ – ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απ ευθεία ς πτήση για την Λισσα βών α, την πορτογαλική πρωτεύουσα, η οποία είν αι κτισμένη στους επτά λόφους του ποταμού Tagus. Άφιξη στην γεν έτειρα του fado με τα στεν ά, γραφικά σοκάκια, τα σπίτια με τις κεραμοσκεπές και τις στολισμέν ες με πολύχρωμα πλακάκια προσόψεις. Μεταφορά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η μέρα ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ
Η σημεριν ή μας ξενάγηση είναι αφιερωμέν η στην γραφική και φιλόξενη πόλη, που διατηρεί έως και σήμερα το λατινικό ένδοξο χαρακτήρα της. Ένα από τα πιο φημισμέν α αξιοθέατα της πόλης είναι το Μουσείο με τις Βασιλικές Άμαξες, όπου θα θαυμάσουμε μια μοναδική σε πολυτέλεια και πλούτο συλλογή που χρον ολογείται ανάμεσα στον 17ο και 19ο αιώνα. Επόμεν ος σταθμός μας είναι το μοναστήρι των Ιερωνυμιτών, το πιο εντυπωσιακό σύμβολο της πορτογαλικής δύν αμης και πλούτου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μνημείο των Ανα καλύψεων καθώς και τον χαρακτηριστικό Πύργο του Μπελέμ, που χτίστηκε το 1515 κον τά στις όχθες του ποταμού Tagus για να προστατεύσει τις εκβολές του ποταμού και έχει χα ρακτηριστεί από την UNESCO ως μν ημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. απ’ όπου ξεκίνησαν οι Πορτογάλοι θαλασσοπόροι για τα πέρατα της γης. Το απόγευμα περιπλαν ηθείτε στα στεν ά καλντερίμια της μεσαιων ικής συν οικίας Αλφάμα ως το Κάστρο Του Αγίου Γεωργίου για να απολαύσετε μια πανοραμική θέα της Λισσαβώνας . To βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε τα παραδοσιακά πορτογαλικά τραγούδια fado, που έγιν αν γνωστά σε όλο τον κόσμο από την φημισμένη τραγουδίστρια ΑιτιαΙία Rodrigues.

3η-4η μέρα ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ
Πρωιν ό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Πά ρκο των Εθνών που διαμορφώθηκε το 1998 για την διεθνή έκθεση EXPO και να θαυμάσετε την πιο μεγάλη γέφυρα της Ευρώπης “Vasco da Gama”, μήκους 17km. Σας προτείνουμε μια εκδρομή στο μεγάλο κέντρο του καθολικισμού τη Φάτιμα , το παν έμορφο μεσαιων ικό χωριό των καλλιτεχνών , Όμπιτους και το τουριστικό ψαροχώρι του ατλαντικού τη Ναζαρέ. Το απόγευμα επιστρέφουμε στη Λισσαβώνα όπου μπορείτε να απολαύσετε τις αγορές σας στα μεγάλα εμπορικά κέν τρα της πόλης.

5η μέρα ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ- ΣΙΝΤΡΑ – ΚΑΣΚΑΪΣ – ΕΣΤΟΡΙΛ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για μια ευχάριστη εκδρομή στα περίχωρα της Λισσαβώνας. Πρώτη μας στάση η Σίντρα, θεριν ή κα τοικία των βασιλέων , μια πόλη που αφθονεί σε φυσική ομορφιά και χαρακτηρίζεται από την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της . Το Παλάθιο Ρεάλ, δεσπόζει στην κορυφή ενός καταπράσινου βουν ού. Στη συν έχεια θα περάσουμε από το Κασκάις, ένα παραδοσιακό ψαροχώρι που αν απτύσσεται δίπλα στην πρωτεύουσα και το Εστορίλ, το θέρετρο όλων των εποχών , το οποίο θεωρείται από τα πιο σημαντικά τουριστικά σημεία παγκοσμίως και παρέχει ποικίλες δραστηριότητες όπως γήπεδο γκολφ, αγων ιστική πίστα καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα καζίνο της Ευρώπης . Τελευταία μας επίσκεψη το δυτικότερο σημείο της Ευρώπης , το Cabo da Roca. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και γεμάτοι αναμνήσεις πετάμε πίσω στην Ελλάδα. Άφιξη στην Αθήνα.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΜ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟΙ
ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ
(Με εκδρομή Σίντρα, Κασκάις , Εστορίλ) 5 04/08, 11/08, 18/08 695,00€ 905,00€ 635,00€ 145,00€ A3

HOTEL DOM PEDRO PALACE 5*

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
 • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5* αστέρων
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Μεταφορές από/ προς αεροδρόμιο ξενοδοχείο εξωτερικού
 • Ξεναγήσεις / περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
 • Ενημερωτικά έντυπα / Χάρτες
 • Φ.Π.Α.
 • Ασφάλεια ταξιδιού (Αστικής ευθύνης)
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Είσοδοι στα Μουσεία
 • Φόροι αεροδρομίων
 • H σειρά των ξεν αγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές .

ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ
5 ΗΜΕΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DOM PEDRO PALACE 5*

από 695

5 ημέρες

Με Ενδιαφέρει

Cookies Χρησιμοποιούμε μόνο αναγκαία cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.