ΠΑΦΟΣ

ΠΑΦΟΣ

H πατρίδα της Αφροδίτης

Το πανέμορφο νησί της Κύπρου έχει γνωρίσει τεράστια αύξηση επισκεπτών τα τελευταία χρόνια. Απόλυτα λογικό θα λέγαμε καθώς μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Πλούσια σε ιστορία, γραφικά μέρη, υψηλή αλλά και παραδοσιακή γαστρονομία αμέτρητες πανέμορφες παραλίες και κορυφαίες επιλογές διασκέδασης. Εμείς έχουμε επιλέξει τη Πάφο ως σημείο διαμονής, καθώς υπάρχει απ’ ευθείας πτήση από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” , επίσης όμως γιατί σας δίνει την επιλογή να εξερευνήσετε καλύτερα τη νοτιοδυτική μεριά του νησιού με τις φανταστικές παραλίες.

Με Ενδιαφέρει

Αναχωρήσεις καθημερινά με Ryan Air.

To Voya Travel σας προτείνει:

  • Περπατήστε στη παλιά πόλη της Πάφου, την Άνω Πάφο όπως λένε και οι ντόπιοι.
  • Εξερευνήστε το γραφικό λιμάνι με τον παραλιακό πεζόδρομο γεμάτο φοίνικες και το ιστορικό κάστρο.
  • Αν είστε καλοφαγάς δεν γίνεται να μην δοκιμάσετε τη παραδοσιακή κουζίνα με σπεσιαλιτέ το Χαλούμι, τις Σεφταλιές και τα Κουπέπια.
  • Κόλπος Κοραλλίων, η ομορφότερη από την επαρχία της Πάφου η οποία έχει μία τεράστια ακτογραμμή 50 χιλιομέτρων στην οποία θα βρείτε 27 παραλίες.
  • Χερσόνησος Ακάμα, ίσως το ομορφότερο φυσικό σημείου του νησιού ενταγμένη στο Natura 2.000!
  • Πέτρα του Ρωμιού. Ένα από τα πιο διάσημα σημεία του νησιού περίπου 25χλμ από την Πάφο και κοντά στα σύνορα με την Λεμεσό.

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο εδώ.

Περιλαμβάνεται μία χειραποσκευή διαστάσεων 40*20*25 κατ’ άτομο και μία αποσκευή 20 κιλών στα δύο άτομα.

Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρόμιων 35€ κατ’ άτομο.

ΤΥΠΟΙ ΤΙΜΩΝ 

Η non-refundable ή αλλιώς μη επιστρέψιμη τιμή, σας εξασφαλίζει μια super έκπτωση, το συνολικό ποσό της εκδρομής εξοφλείται με την κράτησή σας και δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ( Εξαιρείται η περίπτωση ακύρωσης λόγω πιστοποιημένης νόσησης Covid 19, καθώς έχουμε φροντίσει για αυτό ασφαλίζοντάς σας με ταξιδιωτική ασφάλιση και με καλύψεις έναντι του Covid-19 ).

Ο δεύτερος τύπος τιμής – η κανονική τιμή, βασίζεται στους γενικούς όρους συμμετοχής.

από 259

4, 5 ή 6 ημέρες

Με Ενδιαφέρει

Cookies Χρησιμοποιούμε μόνο αναγκαία cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.