ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ

Λευκάδα – Πάργα – Σύβοτα – Ζάλογγο – Αχέροντας

Ακατέργαστη ομορφιά: δύο λέξεις που κρύβουν μέσα τους την ουσία αυτού του τόπου, προορισμός ιδανικός για όσους αγαπούν τη φύση. Επιβλητικά βουνά, παραδοσιακά χωριά, ποτάμια και λίμνες, γραφικά γεφύρια και οι εθνικοί δρυμοί.

Με Ενδιαφέρει

Αναχώρηση στις 27/10

1ηημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΥΒΟΤΑ – ΠΑΡΓΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ (440 χλμ)
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στα γραφεία μας και αναχώρηση. Δια μέσω Γρεβενών (στάση για καφέ) – Ιωαννίνων φτάνουμε στα Σύβοτα, που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες από όλο τον κόσμο, για την φυσική τους προίκα και τις όμορφες ακρογιαλιές με τα καταγάλανα νερά. Χρόνος αρκετός για να γνωρίσουμε την πόλη. Συνεχίζοντας φτάνουμε στην Πάργα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε και να απολαύσουμε τη βόλτα μας στην παραλία, στα στενά και τις ανηφοριές της πανέμορφης πόλης. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ’ ιδίων. Άφιξη στην Πρέβεζα , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και πρώτη γνωριμία με την πανέμορφη πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ (γύρος νησιού) (130χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για Λευκάδα. Θα επισκεφτούμε το Λαογραφικό μουσείο, τη δηµοτική Βιβλιοθήκη και το Μουσείο φωνογράφων το οποίο είναι ατοµική συλλογή και περιλαµβάνει ενθυµήµατα της ρομαντικής Λευκάδας. Χρόνος ελεύθερος στους εκδροµείς. Αναχωρούμε για προσκύνημα στην πολιούχο του νησιού Παναγία Φανερωµένη, με σπουδαίο εκκλησιαστικό μουσείο και υπέροχη θέα στην πόλη. Συνεχίζουμε για Βασιλική το γραφικό κεφαλοχώρι της Νοτιοδυτικής Λευκάδος. Μέσω Νυδρίου, Νικιάνας, Λυγιάς επιστρέφουμε στην Πρέβεζα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΖΑΛΟΓΓΟ – ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (400 χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό Ζάλογγο, όπου οι ηρωικές Σουλιώτισσες γκρεμιστήκαν με τα παιδιά τους, για να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων. Συνεχίζουμε για έναν καφέ στη Γλυκή ακριβώς δίπλα στο ποτάμι και στις πηγές του μυθικού Αχέροντα. Επόμενος σταθμός μας οι εκβολές του ποταμού στην Αμμουδιά, στον κόλπο του Γλυκέα. Προαιρετική βόλτα με καραβάκι στο παγωμένο ποτάμι, για να θαυμάσουμε την ομορφιά στις όχθες του Άδη, και να εξερευνήσουμε μια περιοχή που κρύβει τα μυστικά της αθανασίας. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το παραδοσιακό Μέτσοβο. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας.

Τιμή συμμετοχής

Hotel
MARGARONA 3* sup

159€
Με ημιδιατροφή

Επιβάρυνση μονόκλινου +75€

  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Συνοδό του γραφείου µας
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
  • Ημιδιατροφή.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
  • Φόρος διαμονής.

από 159

3 ημέρες

Με Ενδιαφέρει

Cookies Χρησιμοποιούμε μόνο αναγκαία cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.