ΣΚΟΠΕΛΟΣ οδικώς-ακτοπλοϊκώς

ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Πάνορμος | Μηλιά | Καστάνη

Η Σκόπελος είναι ένα νησί των Σποράδων με εντυπωσιακή βλάστηση και παραδεισένιες παραλίες. Δημοφιλής προορισμός για ήρεμες διακοπές με δαντελωτές ακτές, επιβλητικά καταπράσινα βουνά, βιότοπους εξαιρετικής ομορφιάς και μοναδικά οικοσυστήματα που «προικίζουν» τη γη της Σκοπέλου με εντυπωσιακά τοπία, τα οποία σε συνδυασμό με το ήπιο κλίμα, καθιστούν το νησί ιδανικό προορισμό.

Με Ενδιαφέρει

16/07, 23/07, 30/07, 03/08, 06/08, 13/08, 20/08, 27/08

Δρομολόγια πλοίων με την A.N.E.S.

Στη Σκόπελο θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από το λιμάνι της Γλώσσας στη Χώρα και αντίστροφα κατά την επιστροφή.
Βόλος-Σκόπελος 08.45-12.45
Σκόπελος-Βόλος 12.45-16.45

Το Voya Travel σας προτείνει:

  • Εάν έχετε υπομονή και αντοχή, επισκεφθείτε το γραφικό εκκλησάκι του Άη Γιάννη στο καστρί, γνωστό από τα γυρίσματα της διάσημης ταινίας Mama Mia. Η ανάβαση περιλαμβάνει 106 σκαλιά.
  • Επιλέξτε μία από τις δεκάδες τοπικές κρουαζιέρες που αναχωρούν καθημερινά από το λιμάνι της Χώρας για τον γύρο του νησιού. Αν είστε τυχεροί θα έχετε τη δυνατότητα να ‘’χαιρετήσετε’’ τα δελφίνια της περιοχής.
  • Δοκιμάστε τη τοπική στριφτή τυρόπιτα καθώς και την τοπική καρυδόπιτα η οποία σερβίρεται με παγωτό.
  • Αφιερώστε μία μέρα και συνδυάστε μπάνιο και φαγητό στο πανέμορφο λιμανάκι του Αγνώντα. Για τους λάτρεις της δράσης υπάρχει δυνατότητα watersport και καταδύσεων.
  • Οι ‘’must visit’’ παραλίες του νησιού είναι οι Πάνορμος, Μηλιά, Καστάνη, Αγνώντας, Στάφυλος, Λιμνονάρι, Χόβολο και Αρμενόπετρα.

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο εδώ.

ΤΥΠΟΙ ΤΙΜΩΝ 

Η non-refundable ή αλλιώς μη επιστρέψιμη τιμή, σας εξασφαλίζει μια super έκπτωση, το συνολικό ποσό της εκδρομής εξοφλείται με την κράτησή σας και δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ( Εξαιρείται η περίπτωση ακύρωσης λόγω πιστοποιημένης νόσησης Covid 19, καθώς έχουμε φροντίσει για αυτό ασφαλίζοντάς σας με ταξιδιωτική ασφάλιση και με καλύψεις έναντι του Covid-19 ).

Ο δεύτερος τύπος τιμής – η κανονική τιμή, βασίζεται στους γενικούς όρους συμμετοχής.

από 199

5 ημέρες

Με Ενδιαφέρει

Cookies Χρησιμοποιούμε μόνο αναγκαία cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.