ΤΗΝΟΣ

Το νησί της Μεγαλόχαρης

Οι διακοπές στην Τήνο είναι συνυφασμένες με την Παναγία. Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισκέπτονται το νησί για τα πανέμορφα χωριά, τις πεντακάθαρες παραλίες, τις επιλογές για σπορ στη θάλασσα, και τα τοπικά εδέσματα. Η Τήνος είναι ένα νησί με πανέμορφη αρχιτεκτονική. Θα απολαύσετε βόλτες όχι μόνο στην Χώρα αλλά και στα ιδιαίτερα χωριά της Τήνου. Στην εκδρομή αυτή το πούλμαν συνοδεύει τους εκδρομείς στο νησί για άνετες μετακινήσεις.

Με Ενδιαφέρει

• 4 ημέρες βράδυ 26/10

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΑΦΗΝΑ (520χλμ)
Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 22.00. Περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαμάνα και με καθoδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας.
2η μέρα : ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ
Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί νωρίς το μεσημέρι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα.
3η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
Προσκύνημα στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο σας. Ακολούθως θα ξεκινήσουμε το γύρο του νησιού, όπου θα επισκεφτούμε και θα προσκυνήσουμε το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Μονή Κεχροβουνίου). Εκεί θα δούμε το ησυχαστήριο της Αγίας, την κάρα της και την έκθεση χειροποίητων εργόχειρων. Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βώλαξ, Κάµπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα δούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στη γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Πάνορµο. Επιστροφή και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη Χώρα µε τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της.
4η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (520 χλμ)
Πρωινό και σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δείτε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Τήνου και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και περνώντας από Καμένα Βούρλα, Βόλο, Λεπτοκαρυά, και με καθοδόν στάσεις για καφέ, φθάνουμε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

 

  • Το λεωφορείο συνοδεύει τους εκδρομείς

και στο νησί της Τήνου.

  • Ο γύρος του νησιού περιλαμβάνεται.

 

Μεταφορά με πούλμαν και ακτοπλοϊκά με επιστροφή    130

ΔΙΑΜΟΝΗ

4 ημέρες βράδυ

26/10

ΝΙΚΗ δωμάτια

                                   189€

ΣΟΥΛΑ  / FLORA δωμάτια

                                   199€

LEANDROS 2*

                                   225€

AGERI 3*

                                   229€

LITO 2* / TINION 2* / OASIS 2*

                                   239€

POSEIDONIO 2*

                                   249€

POSEIDONIO 2* std sea view

                                   269€

ΠΑΙΔΙ 3 – 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο έχει έκπτωση  – 30%. Επιβάρυνση μονόκλινου + 35%

• Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.
• Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα σε σαλόνια.
• Τις 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας.
• Τα πρωινά στα ξενοδοχεία (εκτός από τα δωμάτια ΝΙΚΙ, SOULA – FLORA που δεν περιλαμβάνουν πρωινά).
• Το γύρο του νησιού.
• Συνοδό του γραφείου μας.
• Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης, ΦΠΑ .

  • Είσοδοι σε μουσεία & θεάματα και ό,τιδήποτε προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Οι δημοτικοί φόροι διαμονής

• Το λεωφορείο συνοδεύει τους εκδρομείς και στο νησί της Τήνου.
• Ο γύρος του νησιού περιλαμβάνεται.

από 189

4 ημέρες

Με Ενδιαφέρει

Cookies Χρησιμοποιούμε μόνο αναγκαία cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.