Βαρκελώνη

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΦΙΓΚΕΡΑΣ – ΤΖΙΡΟΝΑ – ΝΤΑΛΙ – ΓΚΑΟΥΝΤΙ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΦΙΓΚΕΡΑΣ – ΤΖΙΡΟΝΑ – ΝΤΑΛΙ – ΓΚΑΟΥΝΤΙ

Με Ενδιαφέρει

 • 03/08
 • 24/08
 • 31/08

HOTEL GARGALLO COLONIAL 4* (ΚΕΝΤΡΙΚΟ)
ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN

A3 710 ATH BCN 8:25 10:40
A3 711 BCN ATH 11:30 15:20

1η μέρα ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλον ίας, την Βαρκελών η. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξεν οδοχείο. Ξεκιν άμε αμέσως για την πρώτη μας περιπατητική ξενάγηση στο κέν τρο της Βαρκελών ης . Θα περπατήσουμε την Ράμπλας τον διασημότερο πεζόδρομο της Ισπανίας. Η Ράμπλας με την αγορά των λουλουδιών της , με τους υπαίθριους καλλιτέχν ες και ζωγράφους της με την αστείρευτη ζωντάνια της. Περπατώντας την Ράπλας θα δούμε την βρύση καναλέτας, να πιείτε νερό για να ξαναεπιστρέψετε στην Βαρκελώνη σύμφ ων α με μία τοπική παράδοση. Είναι επίσης το σημείο συνάντησης των οπαδών της πιο επιτυχημένης ομάδας του 21 αιών α, της Μπαρτσελόνα. Στην συν έχεια θα επισκεφτούμε την κεντρική αγορά τροφίμων και φ ρούτων την La Boqueria. Μία εκπληκτική αγορά όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τα διάσημα Ισπαν ικά αλλαν τικά, εξωτικά φρούτα και να φάτε φρέσκα ψάρια και τάπας. Η μεγαλύτερη και παλαιότερη αγορά της Ισπανίας σας περιμέν ει να γευτείτε τα υπέροχα προϊόντα της . Στην συν έχεια θα δούμε την διάσημη λυρική σκηνή όπου οι μεγαλύτεροι τεν όροι και σοπράνο του κόσμου έχουν εμφαν ιστεί. Θα τελειώσουμε την πρώτη μας ξενάγηση στην πλατεία Ρεάλ, η οποία είν αι μια τυπική Ισπαν ική πλατεία με καμάρες. Απολαύστε τον καφέ σας ή το φαγητό σας σε ένα από τα πολλά μαγαζιά που βρίσκονται γύρω – γύρω από την γραφική πλατεία. Το απόγευμα σας προτείν ουμε μία προαιρετική ξενάγηση για να δούμε ένα από τα σημαντικότερα μν ημεία της Βαρκελώνης. Αναφερόμαστε στο πάρκο Γκουέλ , έργο του διάσημου αρχιτέκτον α Αντόνιο Γκαουντί, το οποίο είναι μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο. Το πάρκο Γκουέλ είν αι το τέλειο παράδειγμα α ρμον ίας φύσης και αρχιτεκτον ικής. Στην συν έχεια θα διασχίσουμε τα ακριβά προάστεια της Βαρκελών ης και θα περάσουμε για να βγάλουμε μια φωτογραφία από το camp nou, το γήπεδο της διάσημης Μπαρτσελόνα. Επόμεν η στάση στην παλιά πόλη και στα στεν άκια του ελ μπορν, οπού θα δούμε την πανέμορφη εκκλησία Σάν τα Μαρία Ντελ Μαρ, η οποία είν αι ένα τέλειο παράδειγμα γοτθικής αρχιτεκτον ικής. Η ιστορία της μάλιστα έχει γίν ει μπέστ σέλερ με το όνομα η Παναγία της θάλασσας. Θα τελειώσουμε την ξενάγηση μας στον λόφο Μοντζουίκ όπου θα θαυμάσουμε το μαγικό συντριβά νι ένα πρόγραμμα φωτός ν ερού και μουσικής σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Μια εκδρομή που δεν πρέπει να χάσετε. Επιστροφή στο ξεν οδοχείο για ξεκούραση.

2η μέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Η ξενάγηση μας αρχίζει από την κεν τρική πλατεία της Βαρκελώνης την Plaza Catalunia. Θα διασχίσουμε την περίφημη λεωφόρο Paseo de gracia με τα πιο ακριβά καταστήματα της πόλης και τα ωραιότερα σπίτια από την εποχή του μοντερνισμού διασήμων αρχιτεκτόν ων με γνωστότερα την Casa Batllo και Casa Mila του μεγάλου Antonio Gaudi. Θα σταματήσουμε και θα δούμε από κον τά το αριστούργημά του, την περίφημη εκκλησία Sagrada Familia. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας περνώντας από το Porto Olympico, λιμάν ι στην περίοδο των ολυμπιακών αγών ων , το Ολυμπιακό χωριό και την Barceloneta, παλιά γειτονιά των ψαράδων . Θα περάσουμε από την άλλη πλευρά της πόλης και θα ανηφορήσουμε στο λόφο Montjuik όπου βρίσκεται το ολυμπιακό στάδιο και όλες τις εγκαταστάσεις της ολυμπιάδας του 1992. Η επόμενη στάση μας στο Ισπανικό χωριό, που κατασκευάστηκε για την παγκόσμια έκθεση του 1929. Η ξενάγηση μας θα τελειώσει στο ιστορικό κέντρο της πόλης, την περίφημη γοτθική συν οικία όπου βρίσκονται και τα περισσότερα διοικητικά κτήρια, το παλάτι των καθολικών βασιλιάδων και ο καθεδρικός ναός. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε Φλαμέν γκο στην πατρίδα του και να αφεθείτε στον έντονο και γεμάτο πάθος ρυθμό του.

3η μέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – GIRONA – FIGUERES
Πρωινό και ξεκινάμε για την γενέτειρα του μεγάλου καταλανού ζωγράφου το Figueres! Μετά από μια παν έμορφη διαδρομή σχεδόν 2 ωρών διασχίζον τας δάση από πεύκα και λευκές φτάνουμε στο μουσείο θέατρο του εκκεν τρικού ζωγράφ ου Σαλβαδόρ Νταλί. Το πιο επισκέψιμο μουσείο στην Καταλον ία και το τρίτο σε ολόκληρη την Ισπαν ία περιλαμβάνει την μεγαλύτερη συλλογή έργων του Νταλί στον κόσμο! Σε ένα ονειρικό κτήριο θα θαυμάσουμε πίνακες από τα πρώτα χρόνια της ζωής του μέχρι τον θάν ατο του! Βγαίν ον τας από το μουσείο απολαύστε επίσης την μόνιμη έκθεση κοσμημάτων που αποτελείται από 37 μοναδικά κοσμήματα τα οποία σχεδίασε ο πολυτάλαν τος ζωγράφος! Μετά από ένα καφέ στο ιστορικό κέν τρο του Figueres αν αχώρηση για την πόλη της Girona όπου θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό της παν άγιας με το μεγαλύτερο κλίτος γοτθικού ναού στον κόσμο! Επίσης θα περπατήσουμε στο εβραϊκό προάστιο, ένα από τα καλύτερα διατηρημέν α στην Ευρώπη όπου μένανε οι σεφαρδιτες, οι εβραίοι της Ισπαν ίας μέχρι το 1492! Η Girona με το ποτάμι της τον όναρ και τα πανέμορφα ζωγραφιστά σπιτάκια στις όχθες του ποταμού που θυμίζουν Φλωρεντία!

4η μέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Πρωιν ό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το μουσείο του μεγαλύτερου ζωγράφου του εικοστού αιών α του Πάμπλο Πικάσο. Σε πέντε πανέμορφα μεσαιων ικά παλατάκια απολαύστε πίν ακες της πρώιμης φάσης του γν ωστού ζωγράφου. Στην συνέχεια δείτε την πανέμορφη εκκλησία Σάν τα Μαρία Ντελ Μαρ, η οποία είν αι ένα τέλειο παράδειγμα γοτθικής αρχιτεκτον ικής. Επίσης επισκεφτείτε το πρώτο πάρκο της Βαρκελών ης , το παλιό οχυρό του Φίλλιπου του Ε, το πάρκο Ciutadella , που κατασκευάστηκε για την παγκόσμια έκθεση του 1888. Δίπλα από το πάρκο δεσπόζει η αψίδα του θριάμβου που ήταν η είσοδος για αυτήν την σημαντική ημερομην ία της Βα ρκελών ης Επίσης επισκεφτείτε το εν υδρείο, ένα από τα πιο σημαντικά της Ευρώπης, στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε τη μαγεία του θαλάσσιου βασιλείου. Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου επισκεφτείτε το Camp nou, το γήπεδο της φημισμένης Μπαρτσελόνα, της καλύτερης ομάδας του κόσμου. Επισκεφτείτε το μουσείο της και δείτε τις χρυσές μπάλες και τα χρυσά παπούτσια του καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου του Μέσι. Στο μεγαλύτερο γήπεδο της Ευρώπης ,ζήστε την ατμόσφαιρα από τις κερκίδες του γηπέδου. Τέλος το νοσοκομείο του Σαν Πάμπλο, το μεγαλύτερο μοντερνίστικο συγκρότημα στον κόσμο, ένα ν οσοκομείο βγαλμέν ο μέσα από παραμύθι μνημείο της Ουν έσκο και έργο του μεγάλού αρχιτέκτον α Λουΐς Ντομεν εκ ι Μουν ταν ερ.

5η μέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόν ος ελεύθερος. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΜ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟΙ
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
(Με εκδρομή Φιγκέρες-Χερόνα-Μουσείο Νταλί) 5 03/08, 24/08, 31/08 575,00€ 690,00€ 515,00€ 145,00€ A3

HOTEL GARGALLO COLONIAL 4*

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ
 • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Μεταφορές από / προς αεροδρόμιο και ξενοδοχείο Βαρκελώνης
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με τοπικό ξεναγό
 • Ενημερωτικά έντυπα / χάρτες
 • Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
 • Φ.Π.Α.
 • Ασφάλεια ταξιδίου (αστικής ευθύνης)
 • Ότι δε αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Είσοδοι στα μουσεία
 • Φόροι αεροδρομίων
 • H σειρά των ξεν αγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές .

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ

από 575

5 ημέρες

Με Ενδιαφέρει

Cookies Χρησιμοποιούμε μόνο αναγκαία cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.