Οχρίδα

Οχρίδα 3 ημέρες

Αναχώρηση στις 27/10

Γνωρίστε την πανέμορφη Οχρίδα! Περιηγηθείτε στα γραφικά δρομάκια της, τα παλιά αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες. Απολαύστε μια υπέροχη παραλήμνια εκδρομή στα βυζαντινά μνημεία!

Με Ενδιαφέρει

• Αναχώρηση στις 27/10

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΧΡΙΔΑ (235 χλμ.)
Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση. Μέσω Αμύνταιου, Φλώρινας με στάσεις για καφέ, άφιξη στο φυλάκιο Νίκης. Πρώτος σταθμός μας το γνωστό Μοναστήρι. (ΜΠΙΤΟΛΑ). Γνωριμία με την πόλη και προαιρετικό γεύμα. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Οχρίδα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στην πόλη της Οχρίδας παίρνοντας μια πρώτη γεύση από την όμορφη πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΟΧΡΙΔΑ – ΟΣΙΟ ΝΑΟΥΜ – ΣΤΡΟΥΓΚΑ (80 χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση. Θα περάσουμε από τα γραφικά χωριά Λαγκαδίν, Πεστάνι και Τρεπγίτσα που βρίσκονται στην ανατολική όχθη της λίμνης και θα καταλήξουμε στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία και τον τάφο του, όπως επίσης και την εκκλησία της Άγιας Παρασκευής(εκκλησία των βράχων με αγίασμα). Χρόνος ελεύθερος για να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα φτιαγμένα από λέπια ψαριών. Επιστρέφουμε στην Οχρίδα όπου θα δούμε το άγαλμα των αδελφών Κύριλλου και Μεθοδίου και την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία σήμερα λειτουργεί σαν μουσείο. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν το αρχαίο θέατρο και τα κάστρα της πόλης, για να απολαύσουν την πανοραμική θέα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα μια βόλτα στην όμορφη Στρούγκα-τουριστικό θέρετρο-στη δυτική όχθη της λίμνης, θα ολοκληρώσει τη μέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο με μουσική. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΟΧΡΙΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (235 χλμ.)
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα μια υπέροχη κρουαζιέρα (προαιρετική) στη λίμνη θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα μας. Μετά το γεύμα μας στο ξενοδοχείο παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Μετά τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Hotel
AQUALINA 4*
159€
Με πλήρη διατροφή
Επιβάρυνση μονόκλινου +45€

Hotel
BELVEDERE 4*
169€

Με πλήρη διατροφή
Επιβάρυνση μονόκλινου +50€

• Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.
• Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
• Συνοδό του γραφείου µας
• Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
• Πλήρη διατροφή (πρωινό – γεύμα – δείπνο).
• Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.
• Φ.Π.Α.

• Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.

από 159

3 ημέρες

Με Ενδιαφέρει

Cookies Χρησιμοποιούμε μόνο αναγκαία cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.