ΣΚΥΡΟΣ αεροπορικώς

ΣΚΥΡΟΣ

Μαγαζιά | Μώλος | Ατσίτσα | Καλαμίτσα | Πεύκος

«Αγκαλιασμένη» από τα γαλάζια νερά του Αιγαίου, με πλούσια βλάστηση και εντυπωσιακή μορφολογία, η Σκύρος αποτελεί τον ιδανικό προορισμό. Είναι το μεγαλύτερο νησί των σποράδων και προσφέρει ιδιαίτερα κυκλαδίτικη αίσθηση. Στην ελληνική μυθολογία, η Σκύρος ήταν η κρυψώνα του νεαρού Αχιλλέα, ο οποίος πιστεύεται ότι είχε ιππεύσει ένα σκυριανό άλογο στην Τροία.

Χαρακτηρίζεται από έντονες αντιθέσεις, διαθέτει λόφους με πεύκα, βραχώδη ορεινά τοπία, ειδυλλιακές απόμερες ακρογιαλιές, πανέμορφους ορμίσκους, εκτεταμένες παραλίες, θαλάσσιες σπηλιές, την περιοχή Natura στο νότιο τμήμα, συνθέτοντας ένα φυσικό και γεμάτο παραλλαγές ανάγλυφο.

H Xώρα βρίσκεται ψηλά σε σχέση με την παραλία, χτισμένη αμφιθεατρικά στην πλαγιά ενός λόφου κάτω από την σκιά ενός πανύψηλου βράχου. Τα στενά, λιθόστρωτα σοκάκια και τα γραφικά, λευκά σπίτια, την κάνουν ιδιαίτερα γραφική και όμορφη. Έχει όμορφες και παρθένες παραλίες, με γνωστότερες τα Μαγαζιά, το Μώλο, την Ατσίτσα, την Καλαμίτσα και τον Πεύκο. Πεντακάθαρα νερά, όμορφα τοπία και σε πολλές περιπτώσεις πεύκα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα.

Με Ενδιαφέρει

 • 6ήμερη εκδρομή: Αναχώρηση κάθε Πέμπτη από 14 /07 έως 08/09
 • 8ήμερη εκδρομή: Αναχώρηση κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 12 /07 έως 06/09
 • Πτήσεις Sky Express
  Πτήσεις Αναχώρησης:
  Τρίτη & Πέμπτη 13.20-14.10
  Πτήσεις Επιστροφής:
  Τρίτη & Πέμπτη 14.35-15.25

Το Voya Travel σας προτείνει:

 • Ιππασία με σκυριανό άλογο
 • Τυριά, μέλι, βότανα, κρέας, ψάρια και θαλασσινά, αποτελούν τις πρώτες ύλες για τη σκυριανή κουζίνα που θα σας εντυπωσιάσει για την ποιότητά της. Η σπεσιαλιτέ του νησιού είναι η αστακομακαρονάδα αφού η περιοχή είναι γνωστή για τα θαλασσινά της και έχει το προσωνύμιο <<αστακονήσι>>.
 • Η θέα από την πλατεία Μπρουκ , το Ενετικό κάστρο και το ηλιοβασίλεμα στην περιοχή Πουριά
 • Εκδρομή με ιστιοπλοϊκό στις θαλάσσιες σπηλιές του νησιού και το νησάκι Σαρακήνικο
 • Ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας δίνει τη δυνατότητα εξάσκησης πολλών σπορ όπως πεζοπορίες σε πανέμορφα φυσικά μονοπάτια, ορειβασία, αναρρίχηση, ποδηλασία, wind surfing, θαλάσσιο σκι, καταδύσεις, ενώ παράλληλα προσφέρεται για off-road διαδρομές με μηχανή ή με 4×4 οχήματα.

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο εδώ.

Περιλαμβάνεται μία χειραποσκευή 8 κιλών και μια αποσκευή 15 κιλών κατ’ άτομο.

Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρόμιων 35€ κατ’ άτομο.

ΤΥΠΟΙ ΤΙΜΩΝ 

Η non-refundable ή αλλιώς μη επιστρέψιμη τιμή, σας εξασφαλίζει μια super έκπτωση, το συνολικό ποσό της εκδρομής εξοφλείται με την κράτησή σας και δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ( Εξαιρείται η περίπτωση ακύρωσης λόγω πιστοποιημένης νόσησης Covid 19, καθώς έχουμε φροντίσει για αυτό ασφαλίζοντάς σας με ταξιδιωτική ασφάλιση και με καλύψεις έναντι του Covid-19 ).

Ο δεύτερος τύπος τιμής – η κανονική τιμή, βασίζεται στους γενικούς όρους συμμετοχής.

από 469

6 ή 8 ημέρες

Με Ενδιαφέρει

Cookies Χρησιμοποιούμε μόνο αναγκαία cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.